Aktuelt – 10.10.2024
Whirlpools of the maelstrom of Saltstraumen

Comrod og Jerols konferanserom/stand på REN-messen i 2023. Foto: Comrod

Comrod og Jerol deltar på Regionalnettsdagene og Nettverksuken – REN

Hellerudsletta, X Meeting Point, 30.–31. oktober 2024

Vi i Comrod og Jerol gleder oss til å delta på årets Nettverksuke og Regionalnettsdagene – det viktigste møtestedet for nettbransjen i Norge! Arrangementet byr på spennende fagkonferanser, fagkurs og en omfattende leverandørutstilling med den nyeste teknologien – alt på ett sted.

X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo fylles med REN Nettverksuken de siste dagene i oktober. Foto: Google Maps

Comrod og Jerol har booket konferanserom 27 (se messekart) alle messedagene, og vi ser fram til å møte bransjen for å diskutere framtidens behov og dele oppdateringer fra vår side:

  • Ny produksjonslinje for Jerol-stolpen i Norge og oppgradert maskinpark i Sverige: Vi tredobler kapasiteten og reduserer leveransetidene!
  • Smarte fundamenteringsmetoder fra Comrod

Det er gratis adgang til leverandørutstillingen og vårt konferanserom. Påmelding til messen kan gjøres via linken her.

Vi ser fram til å møte bransjekolleger som deler vårt engasjement for å utvikle strømnettet og akselerere det grønne skiftet! Besøk oss gjerne i konferanserom R27 i utstillingshallen.

Mer informasjon om arrangementet finner du her.

Velkommen på besøk!

Er du interessert i å komme innom fabrikkene våre på Tau eller Tierp, så er det bare å ta kontakt. Vi kan da fortelle mer om kompositt som materiale for kraftmaster, vise produksjonen, demonstrere fjellfundamentering, og mye mer! Varmt velkommen!

Flere aktuelt-saker:

20.10.2023

Comrod deltar på arrangementet “ReBuild Ukraine”

Comrod Utility Systems vil være en del av den Norske Paviljongen på “ReBuild Ukraine” i Warszawa, 14. – 15. november 2023.

18.10.2023

Fagne og Comrod installerer master ved sjøkabel

Samhandling i forkant – og Fagne, Comrod og Norconsult gjennomførte installasjon av komposittstolper på rekordtid!

26.04.2023

Strømnettet oppgraderes – Comrod øker kapasiteten

Nettselskapene akselererer nå investeringstakten kraftig, og myndighetene øker samtidig farten på konsesjonsbehandlingene.